Underbart väder

Hejhej :)
hoppas att alla haft en bra/rolig helg :)?
min har varit kanon. Tycker faktiskt det är roligt med elmia och att det är så mycket bilar :D! herregud va folk, helt sjukt! Igår blev det ändå hemgång tidigt. Haft en helt perfekt helg med vänner och familj. ❤

just nu ligger jag i soffan hemma hos papapa&mamma. Vi har grillat och myst rejält, kollar på handboll nu. Frida&Daniel åkte hem idag med. Alltid kul när dom är här hemma. Hoppas iaf att alla haft en bra helg :)

love ❤


Härligt :)

Då var denna dagen snart slut! skönt, men gud va tiden går fort...
Nu är jag låååång ledig :D fan va UNDERBART <3 love it. Ligger nu i soffan och kollar tv, ska kolla på sex and the city nu :)

Nu kommer alla bil intresserade människor till staden :) bäfaktiskt kul med bilmässan!

jajaja, Ha en fortsatt bra kväll/natt


bättre sent än aldrig :)

Hallå! har ni en härlig dag i det fina vädret? :)
Jag har haft en bra förmiddag :)Ska börja göra mig klar för jobbet. Ska jobba 14-21 idag.... :/ Är hos mina päron med mina systrar. och ätit våfflor, blev inga så blev idag ist, bättre sent än aldrig ;)))

Hade en mycket trevlig dag och kväll igår :) åt god mat och hade trevligt sällskap, vardagslyx är aldrig fel :D

puusss


Morgon mys ❤

God morgon alla där ute :)hoppas bi sovit gott?!
Jag kan säga att jag har sovit bra men vaknar så tidigt nu för tiden.! Pensionär varning ;)) Legat ä myst nu på morgonen med erik. hab står i duschen nu, och efter det ska vi stooor handla, kan vara skönt att ha det klart, lär säkert vara mycket folk nu innan påsk.

Ska ha tjej middag här ikv med goa brudar :) Tre rättes och bara sitta å tjöta :) trevligt trevligt.
ha en bra dag folket!

puuusss ❤


God morgon :)

Hoppas att ni sovit gott inatt :)
Jag har sovit som en gris, som alltid :D hehe.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Ska snart göra bomben in i duschen och fixa mig för idag vankas det jobb :)) Älskar mitt jobb, och jag älskar det ännu mer nu när magsjukan är borta! hehe.
ska försöka få liv i älskling som sover som en klubbad säl i sängen ;p haha!

pusss ❤


Frusen.....

Hej alla :) hoppas att ni haft en bra måndag, min har varit perfa :D

Har varit ute på promenader och fikat med fina vänner :) trevligt,trevligt!!
Nu har jag tänt ljus överallt och ligger och gottar mig i soffan, har ätit fisk och potatis med sås idag. MMUMmA!

Imorgon blir det jobb på kvällen, skönt med sovmorgon :)))) kanske åker hem till pappa&mamma en sväng med <333

ha en bra kväll kära vänner! Puussss


Bullar..

hallå hallå,
Hoppas att alla mår bra, jag mår fint iaf :) Idag har varit en mycket lugn dag. Varit hemma hos min kära pappa å mamma <3 har bakat bullar och bara tagit det lugng:) varit där hela dagen. passar på nu när Frida är hemma <3
Nu ikv har jag å min älskling erik lagat mat och bara degat :) var ute å åkte en sväng för en liten stund sen :)
Ligger nu i sängen och ska sova, hoppas att erik kommer å lägger sig snart med så man får lite värme :)
Är lång ledig nu med i helgen, Det är verkligen as skönt att vara ledig,njuter varje sekund som går :))))

ha en fortsatt bra natt :)
God natt säger jag iaf. Pusss


god morgon!!

God morgon kära vänner :)
ligger i soffan och kollar på vakna med nrj :) Idag ska det jobbas igen 13-20 blir det idag, sen imorgon blir det 7-16 sen är det heeeeelg :D
Frida har kommit hem nu också, hon har opererat axeln, så hon blir nog hemma ett tag nu! Allt kul å mysigt när hon är hemma <33
Igår var jag hemma hos pappa å mamma hela dagen typ, mamma slingade håret på mig ;) blev sketa bra!

nehe om man ska göra sig en go liten frulle. så kan jag kansne skriva sen 😃


otur.....

Igår när man kom till jobbet väntade ngt kul.... NOT! vinterkräksjukan hade kommit till oss! allt flöt ändå på bra fram till kvällen.... då jädra brast det! jag började kräkas :/ uusscchh! när jag kom hem fortsatte det och även under natten.. :( det är värsta jag vet, kräkas.... usch!!!
ligger nu med hinken i hösta hugg och blåbärssoppa! hoppas detta försvinner snabbt och aldrig mer kommer tillbaka!!!!

ha det bra så länge! / spyjohanna ;)


chaboooom

Nu vart det ett jädra bra tagsen jag va här å skrev några rader ;p
Hoppas alla mår bra och har en bra helg och haft en bra vecka :)))) med mig är allt kanon som bara den, har min jobb helg nu, men det flyter ändå på bra, inga konstigheter :))!!
ikväll har jag och min andra hälft erik ätit god middag å mys rejält :D <33!! kollar på fångarna på fortet nu, riktigt spännande :p hehe! i morgon börjar jag kl 13.00 så det är gött!

jaha nehe,, nu får ni ha en bra kväll/natt! Pusspuuussss


God kväll

God kväll gott folk ;) hoppas att ni haft en bra söndag. Min har varit bra men väldigt väääääldigt lugn. Usch mår inte bra idag asså. Drack mycket och snabbt igår, och jag åt inte på hela dagen. Trodde det bara var snack, om man inte ätit på hela dagen å sedan dricker så blir man sketa full. Men det ska jag säga att det är sant :)) haha! herregud.
Idag har jag varit hela dagen hos pappa å mamma :D ätit/fikat våfflor (för vi trodde det var våffeldagen :D) sen senare åt vi god middag :) älskar att vara hemma hos dom <3333 Nu ligger jag i soffan och kollar kalla fakta. Väntar på älskling så vi kan mysa järnet!

hörs igen imorgon! Puuusss


Underbar lördag :)

Hej allt bra med er :)? Med mig är det fina fisken :)))! Haft en underbar dag änsålänge, varit på a6 å shoppat massa med min fina mamma <333 nu har jag och erik städat klart. ska snart göra mig klar för släktkalas och efter det blir det partyparty :D woopwoop. ha en bra lördag gona människor :)


pusssss


God natt!


HELG :)

Har kommit hem från jobbet nu, emma och sandor är här en sväng :) så mysigt så! Skönt väder har vi idag pckså, synd bara att det blåser! Nu är jag långledig fre,lör och sön , UNDERBART!!!!! ska mysa i helgen med min underbara pojkvän <3333 och troligtvis shoppa :)))

nu ska vi vila en stund sen dricka kaffe. Ha det så bra, pusss



22 år :)

Jaha då var denna dagen snart slut. och min födelsedag är snart slut ;p Haft en bra och en helt vanlig dag idag, skrivit på papper för min fast anställning också :)
nu när man fyller år och börjar komma upp i åldern så känner man typ ingen skillnad;p men ändå är det alltid lika kul att få presenter :)))) Har haft mamma,pappa,emma,eriks mamma,mammas kusin och min syssling här på mat och fika , jättemysigt! och fick fina presenter. tallrikar,tåfflor,en blus och presentcheckar och massa fina blommor :D <3
nehe ska nog ta och krypa till kojs nu strax är helt slut....ha en bra kväll ni som sitter uppe!

God natt säger jag :)! Puuussss


Skön dag!!

Slutade klockan 11 idag :) så skönt med en kort dag, så man hinner njuta av vädret :)! jobbar bara morgon denna veckan.. lite segt men ändå skönt om det är sånthära väder :))) Just nu ligger jag i soffan,har riktig huvudvärk .. :/ blir nog en promenad sen + att jag ska hämta min bil idag med :)

tror jag ska laga pasta och kyckling sen eller något annat gottigottgott :D

hörs senare!! Puuusss


Sol :)

JäkLar vilken roligkväll jag hade igår :), den vart så lyckad. TACK jenny,sanne och madde (:: vi satt hemma hos mig först och drack och hade gott snacks till, lyssnade på musik,dansade och skrattade så mycket, herregud :) sedan gick vi till harrys. hade skitkul men ändå så är krogen inget för mig, :p

Idag är det underbart väder :) älskar solen. ska bara ta det lunt idag blir nog en promenad senare i det fina vädret, sen ska jag ge mig på att göra en riktig söndagsstek till middag :)) MMuMMAa!!!!

hörs sen! Ppuusssss


Äre fest eller?? :)

Sitter nu färdig fixad med en go kall bärs :), väntar in brudarna nu som snart är på G .. Ska idag festa till det lite med kära goa vänner , kommer bli kalas kul och förhoppningsvis kalas fulla eftersom man typ aldriiiiig dricker, haha :DDD !! Hoppas att alla får en fin och trevlig lördag! woopwoop ,
 
 
PUSSSSSS

Härlig dag :)

Har haft en underbar förmiddag/dag :) har varit på stan,a6, fikat hos mormor&morfar och nu tvättar jag :) ska åka handla senare och sen laga god middag :)! Erik klarade teorin idag med :D yäääy!!!
hittade världens snyggaste jeans på stan idag, åååh ge mig :) tror fan jag ska köpa dom till mig själv imorgon :) sen hittafe jag en klännig på a6 med ;p ! Vilket underbart väder vi har, man blir så pigg och glad :))) man får nästan lite vårkänslor!
men men vi kan höras senare! Pusspuss


RSS 2.0