Äntligen...

Nu är min låååång helg äntligen här :)))! Ska bli så skönt att få ledigt och mer tid med min älskling <3 Och på lördag blir det en spännande kväll med mina goa arbetskollegor :)! dom är verkligen helt underbara <33333 det är dom som gör att man alltid kommer till jobbet pigg&glad och gör så man trivs, vi är som en stor familj :))
Mitt jobb väldigt väldigt roligt men också mycket tungt imellanåt. men det går alltid! Jag älskar verkligen mitt jobb!!!!, visst kan vissa dagar vara sega och det är nästan alltid något som krånglar men så är det nog för alla någongång.

puss&kram


Onsdag

Godmorgon :)
Kom hem till pappa å mamma för en stund sen, ska va här och umgås med min lillsyrra innan jobbet :) och naturligtvis gosa med hunden och ta en prommenad :D Jobbar iaf kväll idag med fina sanne. Och imorgon är det helg :)))) jobbar till 13 eller 14 sen ledig fre,lör och sön :D yääääääy!!

hörs senare! puuuussssa


Pappa

Hoppas att alla haft en bra söndag :)? Min har bestått av fika och tjöt med mamma, tvättat, ätit god mat med min älskling och nu johan falk (älskaaar dom filmerna) så min söndag har varit bra iaf!

I detta inlägg vill jag skriva om min fina,älskade,bästaste och fantastiska pappa. Han har idag åkt vasaloppet ( eller öppetspår) det är 9mil. Han har aldrig åkt längdskidor men vasaloppet skulle han åka!! Han är helt otrolig, så duktig. Jag är så stolt att han gjorde det, att han klarade och att han åkte snabbare än alla trodde :)))) Det som gör att jag ser upp till min pappa är: har han bestämt sig för ngt så ska han banne mig klara det!! han är så envis och stark som person. Han finns alltid där för en <3
Jag är stolt över att du är min pappa!!!


det var allt ha en fortsatt fin söndag! PUSSSSSSS



Lördag!

Då var lördagen snart slut. Iigger i soffan och tar det lugnt, älskar att bara vara hemma och inte göra något! Kollar melodifestivalen, herregud vilka artister det finns :) haha!
Igår var jag på tjejkväll med mamma,frida,emma,linda,anki,therese och evelina :) Var skit mysigt och så jävla kul, HAHA :)))))! När jag kom hem låg min prins och sov så sött så <3
Idag har jag inte gjort många knopp. Har luggit i soffan,städat, ätit god middag hos mormoråmorfar och bu ligger jag här igen :)! Frida åkte hem till götet redan idag. Så kul när hon är hemma!

nehe jaha det var väl allt för mig, nu ska jag kolla vidare på melodifestivalen "yeeey" (:

Pusssspusss


Tankar....

Snart är denna arbestveckna äntligen slut. Usch tiden går så fort nu..Börjat jobba på mitt fulla schema nu igen, känns faktiskt bra men vissa dagar är knät inte lika positiv som huvudet är :p
Nu ikv har jag och erik varit hemma hos mamma å pappa och ätit kvällsmat, mysigt värre :) Imorgon åker pappa till sälen, för att på söndag ska han åka vasaloppet!! HEJA PAPPA :))))

Asså ibland undrar jag verkligen hur vissa människor tänker? Trycker ner andra,tror dom är mycket bättre och snackar så jävla mycket skit om allt å alla. Snälla väx upp ist! det ska se ut som att allt är frid och fröjd utåt men undra hur det är mella fyra väggar egentligen? eftersom man vet vad som egentligen är sanning... Tycker bara att folk ska sköta sitt och skit andra för du har inte med det att göra!!! usch blir så otroligt trött.
Varför kan man inte bara vara ärlig och visa sitt rätta jag, än att ändra sig och tro att man är bättre än andra, när man egentligen är tvärtom eller på samma nivå! patetiskt. Eller personer som är "kaxig" och vill visa sig på stuva linan och blablabla, men när det väl kommer till kritan vem står å lipar och kissar ned sig då???
aja, orkar inte med vissa människor!

Nu ska jag kolla klart på friidrotten och sedan gå och lägga mig brevid kärleken i mitt liv som redan sussar så gott <3

Hörs imorgon igen, ska börjar blogga varje dag nu :) Pusssssss


Tungt!!

Få var denna fredag slut. Dagarna går så himla fort helt sjukt... Haft en bra dag idag, tränat, fikat hos mina fina föräldrar' (älskar dom så jädra mycket <3) Sen har jag träffat lite folk. Träningen gick väl bra men har så ont känns som att det aldrig vill gå vägen för mig. livet är allt bra tungt ibland. Fattar inte vad man ska göra, börjar ta på psyket! men bara att kämpa på ;)!!
Imorgon blir det jobb en sväng på em. Efter jobbet ska jag göra hemmagjord pizza och träffa lite vänner för singstar och lite god dryck :)! så grannarna får nog skaffa sig öronproppar om dom inte vill höra min/våra ljuva stämmor :D melodifestivalen släng dig i väggen!!!

nehe nu ska jag strax hoppa i sängen å sova som en gris :D Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!
god natt, pusspuss



underbar helg :)

Då var det måndag igen. Varit ledig i helgen och även idag. Helgen har varit helt underbar :). I fredags var jag med malin hela dagen, hon fixade naglarna,vi tvättade,spelade in filmer och köpte hem kinamat och hade jävligt kul, jag aldrig skrattat så som jag gjorde då :))) honr underbar den dära malin :) ! I lördags åkte jag Erik och Emma (min lilla syster) till våran syster i Kungälv och överraskade henne på hennes födelsedag :D det vart en mycket lyckad grej, hon blev så glad :). mamma å pappa var redan där så vi käkade god mat och fikade och hade så mysigt<3.
Igår hade jag en lugn dag, jag städade här hemma, malin kom över så vi bakade cupckakes och kokoskakor :D så duktigta. Sen blev det tacos, mycket gott!
ska försöka skriva lite mer än vad jag gjort :)



Onsdag

Ja då vart det onsdag igen, veckorna bara springer iväg..var det baar jag som fick en chock idag när man vaknade? hur mycket snö som helst, vart kom all den snön ifrån liksom? Började iaf dagen med lite träning och sedan frukost med lillsyrran ;) Var även en sväng på A6 och kollade lite. Nu håller jag på att tvätta "jättekul verkligen" :P inte så mycket annat planerat idag , blir att laga god mat och självfallet att kolla fotbollen ikv!
Imorgon blir det jobb, kort dag så jag ska inte klaga. Skönt att vara tillbaka på jobbet efter en lång sjukskrivning. (Men det är ju alltid skönt att vara hemma :D )
 
 
det var allt för nu.
 
 
 
 
 

Feb. 05, 2013

jaha då har man skaffat sig en liten blogg ;) kan vara skönt att skriva av sig lite ibland. och se hur länge man orkar med det, kan vara lite kul att ha en iaf ;)
Idag är jag ledig från jobbet, så idag blir det en lugn dag med lite städning. sen ska nog malin titta in på en kaffi, den tjejen är ju så underbar :)
ha det kanoners så hörs vi snart igen!

nybörjaren :)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0